ערוץ מאיר
כל הנושאים
פרשה קודמת: שלח לך
פרשה נוכחית: קרח
פרשה הבאה: חוקת
 

הארכיון נתמך על ידי
קרן דור ס"ת

דיני עיבוד מזון בשבת- חלק א'

הלכות שבת

הרב מרדכי ענתבי / ה טבת ה'תשע"ג / 45 דק'
קוד שיעור: 61276
השיעור מוקדש
  • בחסות
    משפחת ונגרובסקי, לע"נ האם שרה ע"ה
מסכמים שיעורים מערוץ מאיר? נשמח אם תשלחו לנו אותם.
על השיעור:
שולחן ערוך חלק 'אורח חיים', סימן שכ"א- עיבוד אוכלין, משנה ברורה חלק ג'.
דיני מליחה, כבישה, חיתוך דק, כתישת פלפל ומלח.

תגיות: מלח | כבישה | מליחה | לט מלאכות שבת | עיבוד אוכלין כל התגיות
הוספת תגיות
תגובות כתוב תגובה
טרם התקבלו תגובות לשיעור זה
צופים כותבים
עוד בהלכות שבת ויום